Beotel Kup


  32 bita igranje!

  Admin
  Admin
  Admin

  Posts : 8
  Join date : 2008-12-09

  32 bita igranje! Empty 32 bita igranje!

  Post  Admin on Tue Dec 09, 2008 5:44 am

  Posto je ovo online, da bismo osigurali da zaista svi igraju na 32 bit i to kad su svi na serveru, 5 sa jedne strane 5 sa druge, SAMO 1 igrac baca smoke a svi dok drze TAB stisnite F5. To ce se odvijati tokom smoke runde!

  Screenshot cete uploadovati na sajt (moze i neki drugi):
  www.tinypic.com
  Zatim kliknuti na browse naci screenshot u cstrike folderu i na forumu postovati te linkove koje dobijete tamo na sajtu kad se uploaduju slike.

  Team leaderi mogu da sakupe sve screenshotove i da ih uploaduju i postave linkove da ih svi mogu videti.

  Linkove sa sceeenshotovima cete postaviti tako sto cete postovati iste u topic u cijem su nezivu ekipe sa mecha koji ste odigrali (team1 vs team2)

  Screenshotovi ce se uploadovati u OVOM forumu.

  Rok za screen shotove je 2 dana!

  NAPOMENA: Igraci koji igraju iz igraona u kojima nemaju pristup fajlovima ili web-u, moraju uzeti screenshot i posle mecha obavestiti zaposlenog u igraoni da im prebaci screenshotove na usb ili slicno i da ih uploaduju na forum. Ako ne daju Screenshot prvi put gube karton i jedan poen, a sledeci put gube default !


  NAPOMENA 2: Screeenshotovi administraciji u principu ne trebaju, tako da sto se nas tice ne morate imati SS, ali ako ih protivnicka ekipa trazi onda ih morate postaviti ili snosite posledice, prvi put je draw a sledeci put gubite dw. Ako se do kraja kola gubitnicka ekipa ne javi da traze ss, onda se tema prebacuje u ispravne ss. Prijatelj ekipe ne moze da trazi SS za gubitnicku ekipu vec se ista mora registrovati na forum i to uciniti.

  Ako neki igrac u toku mecha ispadne, kad se vrati, mora da ponovo uzme smoke i SS i da taj SS uploaduje.

  Ekipe koje izgube mech ne moraju (ali mogu) da postuju screen shotove.

   Current date/time is Mon Jun 24, 2019 9:19 pm